Συναντήσεις δημάρχου Λεβαδέων με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και Σύλλογο Πελοποννησίων Βοιωτίας

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη με αξιωματικούς της Αστυνομίας

Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Δημήτρη Κ. Καραμάνη επισκέφθηκαν χθες στο γραφείο του, ο Διευθυντής Αστυνομίας Βοιωτίας, Ταξίαρχος κ. Ηλίας Μπακούμης, ο Αστυνομικός Διευθυντής, Α’ Αναπληρωτής Υποδιεύθυνσης νομού Βοιωτίας, κ. Γεώργιος Κακούρης, ο Διοικητής  Ασφάλειας Λιβαδειάς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Γεώργιος Νικολόπουλος, ο Διοικητής Τροχαίας Λιβαδειάς, Αστυνομικός Α’ κ. Ιωάννης Τσίμπρης και ο Διοικητής ΑΤ Λιβαδειάς, Αστυνομικός Β’, κ. Χριστόδουλος Μπαλτζής στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επαφών του Δημάρχου με φορείς του Δήμου.  Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Αθανάσιος Καραμάνης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναγνωρίσθηκε η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου Λεβαδέων και της Αστυνομίας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων σημείωσε ότι η ασφάλεια των πολιτών είναι πρωταρχικής σημασίας για την επίτευξη κοινωνικής ηρεμίας, ενώ από την πλευρά τους οι αξιωματικοί της Αστυνομίας τόνισαν ότι η Αστυνομική Υπηρεσία εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση με κύριο γνώμονα την προστασία των πολιτών. 

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Δημήτρης Κ. Καραμάνης συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Συλλόγου Πελοποννησίων νομού Βοιωτίας «Η Αγία Λαύρα» στο πλαίσιο των εθιμοτυπικών επαφών του Δημάρχου με Συλλόγους και Φορείς του Δήμου.

Τα μέλη του Δ.Σ. και ο Πρόεδρος ευχήθηκαν στον Δήμαρχο μια καλή και δημιουργική θητεία, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, συμμετείχε και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Καφρίτσας.

Έθεσαν υπόψη του Δημάρχου τις δράσεις του Συλλόγου και επικεντρώθηκαν κυρίως στην εκδήλωση με τίτλο «2ο Πελοποννησίων Αντάμωμα στη Λιβαδειάς» που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου 2024, την οποία ο Δήμος Λεβαδέων επιχορηγεί φέτος με περισσότερα χρήματα.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων τόνισε ότι η πολιτιστική δράση που αναπτύσσουν οι Σύλλογοι αποτελούν σημαντική συνεισφορά για τη διάσωση της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας και ο Δήμος Λεβαδέων θα στέκεται πάντα αρωγός στις δράσεις τους. 

Σχετικά